HOME INFO FOTO'S VIDEO PUBLICATIES REAGEER
Sign GuestbookChallenge Image

Current Entries

Viewing entries 61 through 70 (Total entries: 209)

Sunday, April 26 2015 - 03:38 PM
Name: Sjoerd
Comments:
Heel leuk gisteren in durkem! Workshop en show. Laatste dvd gekocht, krabbeltje er op. Ook mooi verslag van 65, inspirerend. Grtn!

 

Sunday, April 26 2015 - 01:43 PM
Name: Timo Bisschop on Drums
Comments:
Heel hartelijk bedankt Cesar Zuiderwijk dat u de moeite hebt genomen om mijn demo nummer Radar Love te beluisteren. Maar vooral ondanks uw drukke programma mooi commentaar in een email naar mij te zenden. Ik kon mijn ogen niet geloven, natuurlijk wel op gehoopt! Ik mag gaan genieten van uw optreden met Golden Earring in de Maaspoort in Venlo op 30 april komende week. EN ik heb ne al opgegeven voor de drum3daagse in augustus in Den Haag. Kan niet wachten.... drumgroet van mij

 

Saturday, April 25 2015 - 01:57 PM
Name: Aline
Comments:
Mijn zoon zou graag deelnemen aan de workshop voorafgaand de show in Den Haag zondag 3 mei as. Hoe laat begint deze workshop?

 

Friday, April 10 2015 - 05:31 PM
Name: Timo Bisschop
Comments:
Ik ben met mijn ouders en zus naar de Drummoires geweest bij Adams in Ittervoort. Helemaal te gek. Veel geleerd over technieken en houding. Voor mij als drummer bent u een groot voorbeeld. Ik heb dan ook Radar Love uitgekozen voor mijn aanmelding bij de Rockacademie. Hierin kan ik lekker los gaan op mijn drums. Top en tof dat u alle kennis met ons deelt. Mijn (onze band) uitvoering van Radar Love is te vinden op YouTube Timo Bisschop on Drums Radar Love

 

Thursday, April 09 2015 - 09:12 PM
Name: wilma
Comments:
Samen met wederhelft genoten woensdagavond. Instructief, sfeervol en prachtige drumpartijen. Het "grapje" over Kabul had voor ons niet gehoeven.

 

Wednesday, April 08 2015 - 11:34 PM
Name: Natascha
Comments:
Vanavond met manlief genoten van Cesar. Ook al ben ik zelf geen drummer het was een geweldige avond. Heel afwisselend, geen moment saai of te langdradig en wat komt er een energie uit die drums.

 

Sunday, March 08 2015 - 08:13 AM
Name: Marius
Comments:
Dieren 8-3-2015
Gisteravond wezen kijken naar het optreden van Cesar. Erg leuk. Wat ook erg leuk was, was de workshop voor aanvang. Lekker ongedwongen en veel ruimte voor het stellen van vragen. Cesar nam alle tijd om van alles uit te leggen ook aan de kinderen/aankomende drummers. Ook tijdens het optreden was er ruimten voor opmerkingen en grapjes, bijna huiskamer sfeer. Ik heb genoten. Groet...

 

Thursday, January 15 2015 - 11:30 PM
Name: Femke
Comments:
Het was echt een hele leuke avond in Luxor (Arnhem). Eerst de workshop gehad en dat was leuk en intiem omdat het niet bomvol was. Daarna de show gezien en het was super! Bedankt voor de leuke avond Cesar! Groetjes Femke

 

Thursday, January 15 2015 - 09:21 PM
Name: Jolanda
Comments:
Getwijfeld of ik wel zou boeken voor mijn zoon van 11 jaar. Hij wist tot gisteren niet wie Cesar Zuiderwijk was. Maar ik ben zo blij dat we geboekt hebben. De workshop was erg leuk en de voorstelling ook. Mijn zoon zij na afloop "mam ik vond dit fantastisch en ik heb zo veel nieuwe dingen gehoord en geleerd". We hebben genoten, het was dus een goede keuze. Cesar dank je wel.

 

Thursday, January 15 2015 - 05:17 PM
Name: chantal barten
Comments:
Het was een leuke avond in Hoorn gisterenavond. De workshop voorafgaand aan de voorstelling is zeker de moeite waard, dus als je nog naar een voorstelling van Cesar gaat, reserveer de workshop er dan bij!
Ook erg gelachen maar vooral genoten van het fantastische drumwerk. Cesar je bent geweldig. Bedankt voor een TOP avond.
Kus Chantal